Search:

Type: Posts; User: -=jpaintball=-; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: DVD in drive hangs new computer (IDE/DMA/PIO)

    WOOT! Thanks NOTDRUGGED that was it! I was so close to getting this right away but when the rollback driver thing didnt work I tried to just unistall with it just to find the same drivers again... I...
  2. Re: DVD in drive hangs new computer (IDE/DMA/PIO)

    Your exactly right I did install that SW driver but when I click to rollback it says no previous driver found. I tried deleting the c:/nvidia folder where the driver was extracted to but its still...
  3. Re: DVD in drive hangs new computer (IDE/DMA/PIO)

    Thanks for the reply, but I am sure those are the latest drivers. I have the 5.1's but next to the IDE controllers it says version 2.6 maybe thats the version of the hardware not the software. Sorry...
  4. DVD in drive hangs new computer (IDE/DMA/PIO)

    Here is my issue-I just oreder 3 new computer parts last week.
    1) MSI- Neo2 Platinum - I need AGP port for my x850xtpe which I bought months ago
    2) 1 GIG basic mushkin
    3) AMD 3200 Venice
    ...
  5. Replies
    9
    Views
    994

    Well thanks for all the help guys but this indeed...

    Well thanks for all the help guys but this indeed was a faulty board.. it was just hard to swallow as seeing it booted up every time.. but in the end there was no way to load an operating system on...
  6. Replies
    9
    Views
    994

    This board is crap! I have tried many sticks of...

    This board is crap! I have tried many sticks of memory and all clean installs and it wont load windows just kicks it back into bue screen... I take i dont mean all chaintech are just this specific...
  7. Replies
    9
    Views
    994

    this is not good.... try win 2000 to with no...

    this is not good.... try win 2000 to with no luck... I dont have any pci cards in my board and disabled all onboard stuff, sound, lan raid... is there a good chance this mobo is no good... have a...
  8. Replies
    9
    Views
    994

    7njs memory issues... I think

    Hey need some insight. Got my 7njs tonight and popped in my mushkin 3200 ddr... posts great everything looks dandy. then I start to load windows and it goes through the first blue page of loading...
  9. Replies
    7
    Views
    559

    i had 0 probs with my sb live till i moved it out...

    i had 0 probs with my sb live till i moved it out of the 3rd pci and into the fourth. 1942 needs the sb live in pci 3 at least on my abit
  10. Replies
    2
    Views
    1,495

    Beautiful! Good to hear hopefully I wont have...

    Beautiful! Good to hear hopefully I wont have any problems since its 3200 but Im glad to hear Mushkin is workin with Nforce2
    Thanks
  11. Replies
    2
    Views
    1,495

    Mushkin 3200 and my new 7njs...

    I went and ordered 2 sticks of 3200 mushkin yesterday and searching around I have seen no one that has this memory inside there 7njs. I looked for compatibility on mushkins site and nforce2 isnt on...
  12. Replies
    11
    Views
    2,037

    That doesnt solve it!! I tried many different...

    That doesnt solve it!! I tried many different nvidia drivers and the ones that came with my card... Im not saying the new dets dont have a problem with ali chipsets but changing driver versions dont...
  13. Well an update on my situation.. i ditched the...

    Well an update on my situation.. i ditched the a7a266, i could not find a way to get it to score over 7500 points with the evga ti4600... i replaced it with a $100 abit kr7a and i get 10500 points...
  14. A little update here for anyone that might be...

    A little update here for anyone that might be interested... I took my whole computer apart and replaced my a7a266 with a gigabyte 7dx+ motherboard and i scored 10500 points so.. its still the...
  15. Replies
    4
    Views
    488

    I dont think I can offer you any help but i will...

    I dont think I can offer you any help but i will ease your frustration i think... I have a geforce4 ti 4600 that isnt working in my a7a266... your problem is different but i honestly think it is the...
  16. Replies
    11
    Views
    2,037

    i told you the a7a266 isnt good with the geforce...

    i told you the a7a266 isnt good with the geforce 4 ti 4600 i have yet to fond someone to get it work like it should.. but keep the faith hopefully somebody will update there drivers to make it work...
  17. Replies
    11
    Views
    2,037

    just to let you know the a7a266 is cuasing some...

    just to let you know the a7a266 is cuasing some headaches with the geforce 4s- im getting terrible 3dmark scores and only thing to blame anymore is the a7a... hoping they get a new bios out or agp...
  18. understood about goofy reading in 3dm but... I...

    understood about goofy reading in 3dm but... I took thecard out of my a7a and put it onto a friends a7v333 and the card got 11,000 plus points so the card is good! i just need to find out why my mobo...
  19. Replies
    3
    Views
    317

    I have no idea about performance but i have...

    I have no idea about performance but i have looked into this board alot... asus a7n266-E $168 from srsystems.. the best thing is that you wanted a gefore 2 .. it has one on board. plus dolby 5.1...
  20. whoops forgot to mention you have to click on...

    whoops forgot to mention you have to click on motherboard then agp it should show it there.. sorry
  21. I need a little amdmb love!! (evga ti 4600)

    K- I need a few people to open 3dmark 2001 se and go into system info and look at aperture size... Mine says 0 and my bios is at 128... wondering if thats reporting it wrong of if thats my pronblem...
  22. Replies
    8
    Views
    1,426

    Hey get this i setme agp to 2x and the card gets...

    Hey get this i setme agp to 2x and the card gets the exact same score! does that lead to anything??? sorry bout the double post up there i dont know what happened
  23. Replies
    8
    Views
    1,426

    My fast write WAS enabled now off- apature was...

    My fast write WAS enabled now off- apature was 128 -now 256 4xagp was right... no improvement... thanks though was worth a shot... does anyone have this EVGA TI4600 ON AN A7A266????? i really want to...
  24. Replies
    8
    Views
    1,426

    My fast write WAS enabled now off- apeture was...

    My fast write WAS enabled now off- apeture was 128 -now 256 4xagp was right... no improvement... thanks though was worth a shot... does anyone have this EVGA
  25. Replies
    8
    Views
    1,426

    http://service.madonion.com/compare?2k1=3134458...

    http://service.madonion.com/compare?2k1=3134458
    this is with newest nvidia drivers... still crap i have the newest bios and its running at the proper speed 1667mhz im going to check my apeture size...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2