Search:

Type: Posts; User: necronite; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,021

    Re: Slow Computer

    I read up on that and I agree, the system idle should be 99% if nothing is going on, but the performance was insane for nothing else but taskmgr. Since I already knew that the re-skinning used...
  2. Replies
    3
    Views
    1,021

    Slow Computer

    hi. I ran UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0 on my box last night and installed several themes. Now my computer is running incredibly slow. I have read that using the uxtheme patcher...
  3. Replies
    3
    Views
    1,652

    Re: What's The Difference?

    In continuing with this theme, I was curious which was better the Brisbane or Windsor core? Architecturally I would think 65nm is better than 90nm, but an New egg I see more people buying Windsor...
  4. Replies
    3
    Views
    2,274

    Re: SATA Controller Problem on NF325A7

    thanks for the idea! I used a different cable in the 'bad' port and continued to have a problem, so I know that SATA port is bad.

    I do have a Promise ATA controller in my PCI slot however which...
  5. Replies
    3
    Views
    2,274

    SATA Controller Problem on NF325A7

    I've been getting messages like "Request could not be performed because of an I/O error" and "The drive deteced a controller error on \Device\Harddisk\0"

    Does that sound like I have a bad...
  6. Replies
    8
    Views
    2,199

    Re: boot disk failure, how to proceed?

    Well it seems I have acted prematurely in all of this. My boot disk was not the reason for PC failure, but rather a 300g storage drive. This one drive seemed to lock up the whole system! Now it is...
  7. Replies
    8
    Views
    2,199

    Re: boot disk failure, how to proceed?

    @ Panadero

    Umm to clear things up, my old disk (that would hang indefinitely) was set up with Windows Nemesis 4.0 which is a slipstreamed image. When I replaced the boot/system disk I used the...
  8. Replies
    8
    Views
    2,199

    Re: boot disk failure, how to proceed?

    Ok that it was I did last night, and after windows installed off the CD it would not start. So today I have removed the other disk and am trying to install again on a new HDD. I do have internet...
  9. Replies
    8
    Views
    2,199

    boot disk failure, how to proceed?

    my boot disk/system disk hangs after boot. There is obviously some malware service that starts up and sucks all the resources. There is nothing I can do. However, I do boot into win, so the drive...
  10. Replies
    24
    Views
    4,833

    VISTA: what's your rating?

    Well I'm sure I'm rated lowest next to all you h4x0rs....


    http://img.photobucket.com/albums/v103/DeathFX/myrating.jpg
  11. Replies
    11
    Views
    1,992

    Re: Vista - Pre-RC1 - nice but slow

    I am re-encoding a VCD right now and am surprised the machine has not croaked yet. I am using aero but not 3-d aero. I don't think my vid card can support it. Task man says cpu is 100% and page...
  12. Replies
    1
    Views
    3,027

    km400-m2 SATA conflict?

    Hi, I posted a couple weeks ago about this board for other reasons. But now I have it up and running and it is stable. I am running w2k3 on a 250g pata and it's filled up (don't ask). So I chcuked...
  13. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    the old mobo was an abit nv7-r. i was really quite happy with it, but I seemed to bs a lot and i thought it was due to my install. now that i am successfully running w2k3 on the ecs board i am...
  14. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    thanks for all your help. I am starting to like this mobo.

    this is a new motherboard for an old system. the hdd is 250 gb pata with w2k3 installed. It is currently attached to the blue end of...
  15. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    it says "primary ide channel no 80 conductor cable installed". I am not sure what this means exactly. Do I have the wrong IDE cable? Then it says "CMOS Checksum error - Defaults Loaded." I have...
  16. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    i switched the cpu to a 1700 (i think) and pc2700 ram. post is successful. it was strange though, I have 3 sticks of pc2100 and it would not post with any of them, although I did get the beeping...
  17. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    hmm oh yeah, how about that. I never noticed it before. I wish it would make some noise



    yeah everything turns on like there's no problems at all, except that I hear no beep and nothing comes...
  18. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    i may have tried to clear the cmos with the power plugged in. i know that could lead to a discharge, but it doesnt explain why the board would not post the first time. the cpu jumpers were set to...
  19. Replies
    14
    Views
    5,094

    Re: km400-m2 micro atx board for socket a

    uhhh thanks for the response. if the speaker is not attached/connected to the motherboard how will it be activated during the post?

    so far I have turned it on several times with different ram &...
  20. Replies
    14
    Views
    5,094

    km400-m2 micro atx board for socket a

    it's a cute little board but where do i plug in the speaker? if i'm not going to post i want to know!
  21. Replies
    5
    Views
    1,287

    Re: No POST on NV7-133R - please help!

    right now i get no beeps. everything turns on but no beep, screen is blank. i am waiting for some nb fans to arrive in the mail, but i am skeptical they will help. i will let you know when they...
  22. Replies
    11
    Views
    1,788

    Re: NF7 NorthBridge fan died no post

    is it common knowledge if the nb fan is not working or not working properly that the board will not POST?
  23. Replies
    11
    Views
    1,788

    Re: NF7 NorthBridge fan died no post

    Thanks for the translation



    I don't think I'm in any position to help since I have the same problem as the original poster.
  24. Replies
    5
    Views
    1,287

    Re: No POST on NV7-133R - please help!

    uhhh.. I did clear the CMOS about a zillion times but maybe a new battery would help?
  25. Replies
    11
    Views
    1,788

    Re: NF7 NorthBridge fan died no post

    my nb fan is making some strange sounds and is spinning very slowly. I also do not have a POST. I have stated my problem here. From what I've read in this thread it sounds likely that a dead nb...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4