Search:

Type: Posts; User: Tazman2; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    I tried both 623 and 704 in my last stride to get it working but unfortuntly it made my ram OC limit go to poop and didn't make the nf4 ports work so i went back to 310p! :D
  2. Replies
    6
    Views
    691

    Re: gaming mouse pad

    Damnit i just ordered the new func pad after loving my func 1030 for so long! poop! :mad:
  3. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    Did it every which way including that way. No dice....
  4. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    Went so far to install the new 623 bios and nada no matter what i do. So the drive is being sold as i need the money more anyways right now...
  5. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    Well it was a no go even installing the drivers in Windows XP and then changing over the ports. Then i tried running my install cd again and nada. Maybe its this older bios thats the issue as i think...
  6. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    Yeah it never saw my HDs when i used the NF4 drivers from a floppy. Only the SIL works. But i guess i'm gonna have to install the NF4 SATA drivers and give it a whirl again but using the already...
  7. Re: SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    Well the drive was on port 2 then i moved it to 0 and i'm running the 2nd sata (used for storage) is on port 3 now i believe. So clearly thats not my issue. BTW you using the SIL ports or the NF4...
  8. SLI-DR + Seagate 7200.8 400 gig drive = slow boot

    So i started this project again after receiving a NON clicking drive back from RMA from newegg. No clicking and runs alot cooler. Anyways. Booting takes like a minute or so but once in windows...
  9. Replies
    5
    Views
    774

    Re: Help!!! Windoze Hosed!

    Whats the story with suggesting to reset the bios?! In all my life i've had to only reset the cmos from mistakes i've done trying to overclock, etc. Ie if you did NOT touch the bios (or install new...
  10. Replies
    2
    Views
    585

    Re: NF4 SLI-DR no go on adding sata drive!?

    "And on the NF4 connectors it'd show on post but not in Windows at all." <-- :rolleyes: I did try that already! :p
  11. Replies
    2
    Views
    585

    NF4 SLI-DR no go on adding sata drive!?

    Well i had a SATA single non raid drive from a previous motherboard and after many headaches it would only work on the SIL connectors AFTER Windows XP booting up and me connecting it. If it was...
  12. Replies
    13
    Views
    6,747

    Re: CS:S and the spawning skullz..

    Ur name is familiar... didn't we play earlier on that huge server?! :p
  13. Replies
    10
    Views
    5,987

    Re: Upgrading to 64

    Umm agp still exists on the 939 platform! Just don't go nf4...
  14. Replies
    2
    Views
    608

    Re: SATA Issue SLi D

    My non RAID sata drive won't show up in windows on the nvidia sata controller but it does under the SIL BUT only after plugging it in after windows boots or otherwise my windows won't boot from i...
  15. Replies
    10
    Views
    1,212

    Re: Ok something is f up

    MSI slow death syndrome... My 3200+ ran 2400 for the 1st week of getting it and then roughly every week after that had to put it 50 mhz down just to not crash in ie let alone games, etc. Its somewhat...
  16. Replies
    27
    Views
    2,989

    Re: About the 24 pin connector on the nforce4

    If u don't already have a 24 pin connector then getting a 20 to 24 will do NOTHING for more current because ur still pulling from 20 wires from the PS! :p
  17. Replies
    2
    Views
    583

    Re: New SLI-DR but sata issue + 1 question.

    Yes. It was fully up and running in my last setup thats still in the sig. Device manager in windows doesn't even see it.
  18. Replies
    2
    Views
    583

    New SLI-DR but sata issue + 1 question.

    So here i am after a few small issues. And well the only one thats left as off now is that my WD sata drive isn't showing up in windows xp. Shows up in bios/post and tried different sata slots, even...
  19. Replies
    15
    Views
    1,900

    Re: Intel needs a 5.2Ghz to keep up with FX-55!

    You forget one thing. FX-55 is at stock setting and you can buy it that way but you can't buy a mid 4 ghz P4 that runs at the setting stock and stable. As even the new 3.8s are throttling at stock! ...
  20. Replies
    266
    Views
    30,885

    Re: K8NEO and K8NEO2 Overclocking database

    Unfortuntly everything has gone mainstream lately. Music, thats why most suck. Best stay non commercial crap. Cars.. hmm.. got rice?! k thx next. It goes on and on and on. Everybody just wants the...
  21. Replies
    23
    Views
    3,021

    Re: WinXP x64 RC2 released !

    Nice cdkey! :p
  22. Replies
    22
    Views
    1,297

    Re: S.M.A.R.T on Neo4 Plat

    Command prompt?!

    Try to stay on topic. Ok?
  23. Replies
    9
    Views
    776

    Re: MSI K8N Neo 2 Platinum Problems

    Make sure spread spectrum is off as my ram wouldn't even run stable at stock settings with it on! (default from factory).
  24. Replies
    30
    Views
    3,637

    Re: WoW!! I just Canned my NEO 2 Platinium!!

    I used to have a asus a8v and it has the via chipset and it ran 100% stable. But upon finding out it wouldn't work with TCCD ram (at high speeds) i made the jump to the msi neo2 for its overclocking...
  25. Re: K8n neo2 beta bios 1.52, for those with PCI issues!!!

    I have a audigy 2 and no issues... what issues?
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4