Search:

Type: Posts; User: kaps; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: Ikernel Error

    by kaps
    Replies
    6
    Views
    520

    BTW, I also posted this on Rage3d and there are a...

    BTW, I also posted this on Rage3d and there are a few users there with the porblem. I am wondering if this could be coming from the new ATI Catalyst 3.1 driver update?

    Karl
  2. Thread: Ikernel Error

    by kaps
    Replies
    6
    Views
    520

    It worked!!! Thanks Quezacotl. Karl

    It worked!!! Thanks Quezacotl.

    Karl
  3. Thread: Ikernel Error

    by kaps
    Replies
    6
    Views
    520

    I have 512 megs of RAM, so I don't think that it...

    I have 512 megs of RAM, so I don't think that it isn't enough memory. Let's see if we have more company.

    Karl
  4. Thread: Ikernel Error

    by kaps
    Replies
    6
    Views
    520

    Ikernel Error

    I was reinstalling XP on my PC, because of two years of updating and installs over old systems. I did a clean install over a reformatted HD. When I was installing new video drivers and certain other...
  5. Thread: WD 8mb cache HD?

    by kaps
    Replies
    42
    Views
    5,655

    I current have a WD 1200BB and needed to replace...

    I current have a WD 1200BB and needed to replace a second smaller drive on my box. Well after reading all the hype, I got a new WD 1200JB. I have both drives on the same PC and am trying to copy the...
  6. Replies
    0
    Views
    274

    A7V333 Interupt Issue

    I have an A7V333 and am having an issue with Interupts 14 & 15 existing between my Primary & Secondary IDE Channels and two SCSI/Raid Host Controllers. I connect my HDs via IDE and have the RAID...
  7. Replies
    8
    Views
    558

    I've been around for a very long time but I only...

    I've been around for a very long time but I only found these forums after I got my A7V333. You are an extremely knowledgable group. I look here for very good, timely information & advice.

    Karl
  8. Replies
    8
    Views
    558

    I do benchmark, doesn't everybody :rolleyes: ,...

    I do benchmark, doesn't everybody :rolleyes: , but also because I want to be as high in the tree as I can when I get passed by the next bus.

    To be perfectly frank, I am Very pleased with my...
  9. Replies
    8
    Views
    558

    Thanks, I know I've seen a lot of articles about...

    Thanks, I know I've seen a lot of articles about the MB vendors planning new boards for it. Now I know why.

    I just got the A7V333 and Corsair PC2700 in April and want to get a little milage out...
  10. Replies
    8
    Views
    558

    Will Opteron work in A7V333?

    Is the new AMD Opteron supposed to work in the ASUS A7V333, when releasedin Q4/Q1? Very early question, but I'm trying to plan hardware purchases.

    Thanks,
    Karl
  11. Thread: HP DVD200i Burner

    by kaps
    Replies
    2
    Views
    2,344

    I called HP today and they told me that version...

    I called HP today and they told me that version 3.5b, the one in the bundle, is the latest version of the "lite" RecordNow" app. The RecordNow Max version 4.0 is the full featured version and must be...
  12. Thread: HP DVD200i Burner

    by kaps
    Replies
    2
    Views
    2,344

    HP DVD200i Burner

    I got one of the new HP DVD200i burners as soon as they came out and am generally very pleased with it, except that the software bundle is out of date.

    Stomp's RecordMax is a version old and...
  13. Replies
    10
    Views
    817

    ASUS said that a 12+ voltage reading of 13.128 in...

    ASUS said that a 12+ voltage reading of 13.128 in ASUS Probe would Not cause a problem.

    Karl
  14. Replies
    10
    Views
    817

    I just called ASUS and asked them about these...

    I just called ASUS and asked them about these readings. They told me that it was common to get a much lower reading in the BIOS because the CPU is not under stress. In Windows Probe is reading the...
  15. Replies
    10
    Views
    817

    Derek, I get exactly the same readings as you do....

    Derek, I get exactly the same readings as you do. I think that ASUS Probe is returning false readings, as the MB is working perfectly. I would like to get a comment from ASUS on this though.

    Karl
  16. Replies
    53
    Views
    3,868

    Aztec, after installing my first A7V333...

    Aztec, after installing my first A7V333 (non-RAID), it wouldn't even boot. I tried everything with no luck. I finally gave up and returned it to the vendor and got another one, this time a RAID unit....
  17. Replies
    4
    Views
    509

    My +12 voltage registers 12.72 in the BIOS but is...

    My +12 voltage registers 12.72 in the BIOS but is 13.184 in ASUS Probe. I think Probe is broken and this is the latest 2.16.01.

    My system is also running like a dream! This is one Great MB!!!
    ...
Results 1 to 17 of 17