Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Joined
    Feb 2002
    Location
    London
    Posts
    2

    Question Geforce ti200 HELP

    hey

    i recently bought a XP 1600 + processor with a geforce 3 ti200 graphics card. i had windows xp installed, but it kept crashing my computer, so i reverted back to windows 2000, but now i find that the rendering is messed is several games, not everything just the sky and walls, any ideas???

    Specs

    amd 1600+ xp athlon
    msi k7t266 pro2 motherboard
    hercules geforce 3 ti200 card
    256 ddr ram
    40 maxtor harddrive

    running on windows 2000

  2. #2
    Joined
    Feb 2001
    Posts
    18,901
    if that board has via chipset, did you reinstall 4 in 1's agp driver? did you try reinstalling direct x?

  3. #3
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Daytona Beach
    Posts
    147
    The kind of RAM might affect your XP problem.
    Abit KR7A XP 1800+ (140x11.5)
    256meg 2400 Corsair DDR
    120gig Western Digital SE 8mb (IDE Primary Master)
    Philips PCDRW804 CD Recorder (IDE Secondary Master)
    Gainward GeForce 4 Ti4200 650XP 128meg Golden Sample
    NEC XP21 21" Monitor
    Sony SDM-X82/B 18.1" Flat Digital Monitor
    SBLive MP3+ 5.1 (PCI Slot 3)
    Windows XP Professional

    Lian Li PC60U
    Enermax 365 VE-FC (Whisper)
    Thermalright AX7/Panaflo 46.9 CFM
    3 Panaflo 39.6 CFM case fans


  4. #4
    Joined
    Feb 2002
    Posts
    10

    welcome to trial and error

    you need get all the latest drivers from nvidia(I'm using the 27.30 they are working great!) but I hear the 23.11 from Nvidia's site are reliable. You also need the latest 4in1 drive from Via 4.37 www.viaarena.com. Hope this helps
    soyo dragon+
    amd mp/xp 1.600+
    512 samsung DDR
    Winfast Gforce 3 ti200 tdh 128mbDDR
    27.30 drivers / 4in1 437 via drivers
    audigy platnuim

  5. #5
    Joined
    Feb 2002
    Location
    London
    Posts
    2
    i tried the new chipset drivers, the rendering is messed up, any other ideas out there???

    i remember the graphics being ok with xp, could it be a problem with the geforce 3 and win2k and athlon xp cpu maybe??

    manish

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •