Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Joined
    Aug 2002
    Location
    LoSt In bLaCk HoLe
    Posts
    1,159

    Refresh prob. with 8500??

    I don't really know if it a problem or just the way it goes but I notice that I have a refresh rate of 100hz on the desktop at 1600x1200 but it drops down to 60hz in games at 1600x1200.

    Is that normal? Does anyone know if it has to do with the card or XP? I know nVidia had refresh issues but wasn't sure if it was more of an XP thing.

    Intel DC e2160 @ 3.15ghz 9x350mhz@1.50v| Gigabyte P35-DS3L| Gskill PC6400 2GB 5-5-5-15 840mhz @ 2.0v|AC 7 cooler| Corsair 620w| Seagate 250GB 7200/SATA3| TBD| Lite on 16x DVD-ROM| Lite on 16x DVD-RW | SB-Live Value| PNY 8800GT 512mb 710mhz/1800mhz/2000mhz| Cable Modem 8.0mb/768kb | Acer 20"WS 1680x1050|

  2. #2
    Joined
    Nov 2001
    Location
    Los Angeles
    Age
    34
    Posts
    1,758
    Yes, this is a known problem with WindowsXP and all videocards I think. Here is a fix for it.
    http://www.radeon2.ru/refreshfix_eng.html
    AXDA1700DUT3C JIUHB0311XPMW
    2108.20MHz (210.82x10) 1.7v

  3. #3
    Joined
    Aug 2002
    Location
    LoSt In bLaCk HoLe
    Posts
    1,159
    thanks

    Intel DC e2160 @ 3.15ghz 9x350mhz@1.50v| Gigabyte P35-DS3L| Gskill PC6400 2GB 5-5-5-15 840mhz @ 2.0v|AC 7 cooler| Corsair 620w| Seagate 250GB 7200/SATA3| TBD| Lite on 16x DVD-ROM| Lite on 16x DVD-RW | SB-Live Value| PNY 8800GT 512mb 710mhz/1800mhz/2000mhz| Cable Modem 8.0mb/768kb | Acer 20"WS 1680x1050|

  4. #4
    Joined
    Nov 2001
    Location
    Los Angeles
    Age
    34
    Posts
    1,758
    np
    AXDA1700DUT3C JIUHB0311XPMW
    2108.20MHz (210.82x10) 1.7v

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •