Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
  1. #31
    Joined
    May 2001
    Location
    Westfield,MA
    Posts
    8,386
    Originally posted by coolme
    hang on 5 whilst Kami reboots the server for some game tweaks
    Yippe longer time limit!
    Case Lian Li LanCool PC-K62 PSU Corsair HX850 Motherboard EVGA X58 E757 Video Card EVGA HD 570
    CPU Intel I7 930@3.5GHz Cooler CoolerMaster V8 Memory 6GB(2GB x 3) GEIL BLACK DRAGON PC3 12800
    DVD Drive LiteON DH401S DVD Burner LG GH22NS50 System Drive 60GB SSD Mushkin Callisto
    Additional Storage 300GB VelociRaptor 74GB Raptor Seagate 1.5TB Operating System Windows 7 Ultimate 64 bit
    Soundcard SB X-FI XtremeGamer Fatal1ty PCI-E Headphones Razor Barracuda

  2. #32
    Joined
    Jun 2001
    Location
    The hippest place in the Universe (as voted by the readers of PlayBeing).... my left cranium
    Age
    51
    Posts
    9,042
    Too late for me now. sorry guys, got a CTF match game



    My rigs My Games

    Join the Fragging Frogs and get your own back on flamers, thread stealers and the mods.
    So you think you know where your towel is?

  3. #33
    Joined
    Dec 2001
    Location
    Monument, Colorado
    Age
    59
    Posts
    2,519
    ok done

  4. #34
    Joined
    Dec 2001
    Location
    Monument, Colorado
    Age
    59
    Posts
    2,519
    I am using the gold patch and for those of you having trouble it may be in the files, there is a fix.
    Look for these two files
    Update~1.pk3
    and Update101.pk3
    If the update~1.pk3 is there and the other one isn't then rename the Update~1.pk3 to Update101.pk3, If both files are there already then delete the update~1.pk3

    You also have to put the port number with the ip so
    68.64.18.214:20101

  5. #35
    Joined
    Jun 2002
    Posts
    3,793
    i dont get it.am i connecting in "internet"favorites?if so,i enter ip: port doesnt accept when click ok.

    try in "local"add favorite accepts and nothing happens,,,no prompt for password///

    above files are correct too...
    Biostar 790gx am2+
    Phenom II x4 720
    Sapphire Ati 4850(512mb)
    raid-0 x2 36gb raptors
    g.skill 2x2gb ram
    750 watt psu
    28 inch Hanns-g lcd monitor

  6. #36
    Joined
    Jun 2002
    Posts
    3,793
    hmmm,while im here got a question.

    i have these files in there too,is this correect?

    update 102.pk3
    update102eqdm1.pk3
    update 102eqtdm3.pk3

    seems odd cause no files like that for other updates....
    Biostar 790gx am2+
    Phenom II x4 720
    Sapphire Ati 4850(512mb)
    raid-0 x2 36gb raptors
    g.skill 2x2gb ram
    750 watt psu
    28 inch Hanns-g lcd monitor

  7. #37
    Joined
    Jun 2001
    Posts
    3,463
    Personally, I use GameSpy3D to connect to all my multiplayer games.

  8. #38
    Joined
    Dec 2001
    Location
    Monument, Colorado
    Age
    59
    Posts
    2,519
    as far as I can tell the eqdm files are not supposed to be there.

    and as far as gamespy, thats fine but I set the server up for frogs, I don't want it posted, I don't have it going through any master server either.

  9. #39
    Joined
    May 2001
    Location
    Westfield,MA
    Posts
    8,386
    Just a suggestion those people that had a hard time connecting might to start with a fresh game install. The get the full gold patch to patch the game that is how I did it! Allthough YMV by user!
    Case Lian Li LanCool PC-K62 PSU Corsair HX850 Motherboard EVGA X58 E757 Video Card EVGA HD 570
    CPU Intel I7 930@3.5GHz Cooler CoolerMaster V8 Memory 6GB(2GB x 3) GEIL BLACK DRAGON PC3 12800
    DVD Drive LiteON DH401S DVD Burner LG GH22NS50 System Drive 60GB SSD Mushkin Callisto
    Additional Storage 300GB VelociRaptor 74GB Raptor Seagate 1.5TB Operating System Windows 7 Ultimate 64 bit
    Soundcard SB X-FI XtremeGamer Fatal1ty PCI-E Headphones Razor Barracuda

  10. #40
    Joined
    Jun 2001
    Location
    The hippest place in the Universe (as voted by the readers of PlayBeing).... my left cranium
    Age
    51
    Posts
    9,042
    I think I may have been missing the gold patch. Sorry guys, my bad.



    My rigs My Games

    Join the Fragging Frogs and get your own back on flamers, thread stealers and the mods.
    So you think you know where your towel is?

  11. #41
    Joined
    May 2001
    Location
    Westfield,MA
    Posts
    8,386
    Originally posted by j1mb0b
    I think I may have been missing the gold patch. Sorry guys, my bad.
    Did you get it working if so lets go and play SOFII.
    Case Lian Li LanCool PC-K62 PSU Corsair HX850 Motherboard EVGA X58 E757 Video Card EVGA HD 570
    CPU Intel I7 930@3.5GHz Cooler CoolerMaster V8 Memory 6GB(2GB x 3) GEIL BLACK DRAGON PC3 12800
    DVD Drive LiteON DH401S DVD Burner LG GH22NS50 System Drive 60GB SSD Mushkin Callisto
    Additional Storage 300GB VelociRaptor 74GB Raptor Seagate 1.5TB Operating System Windows 7 Ultimate 64 bit
    Soundcard SB X-FI XtremeGamer Fatal1ty PCI-E Headphones Razor Barracuda

  12. #42
    Joined
    Dec 2001
    Location
    Monument, Colorado
    Age
    59
    Posts
    2,519
    Check in server status.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •