Page 4 of 42 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 46 to 60 of 629
  1. #46
    Joined
    Jul 2002
    Location
    Alternate Universe
    Posts
    1,607
    You get 223 fsb on PC2100 DDR now that is impressive


    Logan's World

    DFI LP LT X38-T2R + DFI "Blood Iron" P35-T2RL, E6700 + E6600 + Q6600, D-tek Fuzion, Swiftech MCP655™ pump, PA120.3 Rad, 3x120mm Fans, Poh Boy Cooling Res, Mastercleer 1/2" tube, EVGA 8800GTX SLi, 2Gb OCZ Flex PC2-9200 / 2Gb OCZ FLex PC2-6400, 2x320 7200.10 (raid0) OCZ 1000W ProXstream + 2x PC Power & Cooling 750W Quad Silencers
    DFI LP UT-D, Merlin's 23-11-07 bios, 165 Opteron, X1950pro, 2GB OCZ GXT Gold PC4000, 2X300GB Samsung (Raid0), OCZ GXS 700W

  2. #47
    Joined
    Dec 2003
    Posts
    42
    Originally posted by loggan26 on 01-11-2004 at 06:31 PM
    You get 223 fsb on PC2100 DDR now that is impressive
    No, i get 167fsb in mems by changing fsb/ram ratio But still don't get higher fsb's than 223x10...
    [[]]'s

  3. #48
    Joined
    Dec 2003
    Posts
    727

    hmmm

    Elco, the NF2's dont like non- 1-1 cpu/mem timing, no wonder you cant go higher.

    Get some HyperX3500 and you'll find 230-240-250 easy enuff.. $120 for 512Meg.

    TicTac... help me please, I dont understand the menaing of "ABCD", etc.

    Can you list what the actual items unhidden are...by name, maybe include the ranges/options under them?

    Im going to try out D10beta4 from you.

    I really cant see doing any of this without a BiosSavior... it's only $25, certainly just your time is already worth that, not to mention the investment in your MBoard.

  4. #49
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Auckland, New Zealand
    Age
    36
    Posts
    1,706
    eloco,
    I don't know 100% if I'm right bout this but I think even at 4/3 ratio with your FSB at 223 your ram is running at approx 167MHz (DDR333 / PC2700) so it is already well overclocked.. and with tight timings as well!
    Maybe you need more VDimm or looser timings to get a higher FSB bro...

    Also, I've heard people say that they can achieve higher FSB when at 1/1, 3/3, 6/6 etc so maybe it just time to fork out for a stick of faster ram... nothing like an excuse to upgrade right

    If I'm talkin #$%* just, sorry! LOL
    I like cake

  5. #50
    Kmoney is offline Is our Children learning?
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Ventura, California
    Age
    29
    Posts
    346
    Whats the best beta bios besides d10, d10 has to many errors and doesnt like my Western Digital hard drives for some reason. Whats the second best? Im currently running d22 beta 4 but dont know if its the best. Also Im not running 10x multis so I dont have to worry bout that kinda stuff.
    A64 3200+ Winchester
    MSI K8N Neo 2 Platinum
    2x1GB Patriot 3200
    eVGA 6800 Ultra
    80GB Western Digital HDD
    160GB Seagate SATA HDD
    180GB Hitachi HDD
    200GB Segate HDD


  6. #51
    Joined
    Dec 2003
    Posts
    42
    Well i'm wainting for a pair of twinmos pc3200 that oc prety well. Maybe thursday i've some news.

  7. #52
    Kmoney is offline Is our Children learning?
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Ventura, California
    Age
    29
    Posts
    346
    is the temperature a lil high in d22?

  8. #53
    Joined
    Jun 2002
    Location
    Palm Desert, California - USA
    Age
    40
    Posts
    1,400
    D10 has the highest temps, d14 has the lowest temps, I believe that 16-22 have the closet to actual temps.
    DFI LANPARTY DK 790FXB-M2RSH
    AMD Phenom II x4 920
    HD5850/GTX260 PhysX
    G.Skill F2-8500CL5D-4GBPK x 2 (8gigs)
    PC Power & Cooling Silencer 750w Quad Crossfire
    Western Digital 640gb Caviar Black 32mb cache sata 2.0
    Western Digital 1TB Caviar Black 32mb cache sata 2.0
    Windows 7 x64

  9. #54
    Kmoney is offline Is our Children learning?
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Ventura, California
    Age
    29
    Posts
    346
    shrm do you you have any form of instant msging, I have a few questions to ask
    A64 3200+ Winchester
    MSI K8N Neo 2 Platinum
    2x1GB Patriot 3200
    eVGA 6800 Ultra
    80GB Western Digital HDD
    160GB Seagate SATA HDD
    180GB Hitachi HDD
    200GB Segate HDD


  10. #55
    Joined
    Jun 2002
    Location
    Palm Desert, California - USA
    Age
    40
    Posts
    1,400
    Kmoney, You got PM
    DFI LANPARTY DK 790FXB-M2RSH
    AMD Phenom II x4 920
    HD5850/GTX260 PhysX
    G.Skill F2-8500CL5D-4GBPK x 2 (8gigs)
    PC Power & Cooling Silencer 750w Quad Crossfire
    Western Digital 640gb Caviar Black 32mb cache sata 2.0
    Western Digital 1TB Caviar Black 32mb cache sata 2.0
    Windows 7 x64

  11. #56
    Joined
    Jan 2004
    Location
    Bali,Indonesia
    Age
    37
    Posts
    1,369
    hey.... check it out Beta 4 is on server right now:

    d10,d14,d14betaq,d16,d17,d18,d19,d20,d21,d22

    now this thime i dont unhidden anything n i dont put any turbo or chamge bios layout with ModBin

    i just put dat commandline thing... so taste the difference

  12. #57
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Auckland, New Zealand
    Age
    36
    Posts
    1,706
    tictac,
    by "that commandline thing" do you mean that ABCD+F...etc that you explained before? Like the chipset timings?

    By the way... thanks for taking the time to help everyone, your work here is appreciated DUDE!!

    Rabbi
    I like cake

  13. #58
    Joined
    Dec 2003
    Posts
    727

    hmmm

    What does this "ABCD" thing mean, and can you list the features that are "unhidden" in the D10beta4 you had put up before?

    Also.... though higher temps from running faster are evident, the algorithm for temp calculation is simply incorrect... the temp is the same in all the bios's with the same settings...including D10 once you use WCPREDIT to add "CPU DISCONNECT" function to D10.
    Last edited by uwackme; 01-12-2004 at 12:11 AM.

  14. #59
    Joined
    Jan 2004
    Location
    Bali,Indonesia
    Age
    37
    Posts
    1,369
    emmm... so guys u rainning me with question... i think i'm out off word already...

    how do i make this beta bios up?

    i compare 3 difference board base on nforce 2 chip

    Abit NF7-S Rev 2.0, DFI Infinity n Epox 8RDA+

    i found dat they hav 1 file with same code

    which is ABC on 2 of this board

    D10 hav this code AB

    but abit(D11-D22) hav this code ABCD

    DFI n Epox hav this ABCF

    so i assume the F n D thing is added by the manufacture

    n then i manipulate dat last code base on ABC as basic ... i make it with:

    ABC+F = beta 2
    AB+CD = beta 1 ( only D10 as this bios only hab AB code)
    ABC+D+F = beta 4

    i found out dat latest bios can work well on AB code as it give different timing than wat we set on bios..

    base on report by spaceboyz my beta tester dude

    he set 2-2-2-11 at bios n he get 2.5-3-3-8 on windows....(D21beta1)

    dat mean the file i'm messing up is file dat controlling dat timing things...

    wat this file doing in there???? who knows.... but for sure it control dat timing things

    any more question? NO

    if u want to use get it, if doubt this bios live it there

    i think this is the reason why bios programmer dont hang out on forum... they ran out off words

  15. #60
    Joined
    Aug 2002
    Location
    Montreal, Quebec, Canada or NYC, NY, USA
    Age
    34
    Posts
    654
    Thx for explaining this, I think I'll stick to d14, works great for me
    Old Sig, will be updated soon


    3dMark 2k1 SE - Ti 4200 15161 - 9800np flashed to XT - 01 21162 - 03 7512
    Jhawk's Hardware : http://www.jhawk.ca
    Team Puss 3dMark Team - http://www.teampuss.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •