Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Joined
    Jul 2003
    Location
    Victoria BC
    Age
    38
    Posts
    1,621

    Resolved [resolved] The redirection thing doesn't work....

    This is getting very annoying (not annoyed at you guys just the dumb script ). When I logon if I let it redirect me it screws up. I'll try to be brief.

    If I let it redirect (when I first logon):

    I appear as "Logged on" on the main page but when I try to go in a sub-forum it logs me out. I close IE, go to the main page and guess what? It still says I am logged on! I click on a sub forum and I get logged out again. Deleted cookies 10 million times along with history and TIF and still no go. And what makes it worse is when I do try to logon inside the sub forums I get logged on and redirected to the main page. And the cycle begins all over again.

    So I decided to try and click on the link (the one that says Click here if not redirected automatically) and it worked!

    I hope I have given you enough details. TIA

  2. #2
    Joined
    Apr 2002
    Location
    Akron, Ohio
    Age
    46
    Posts
    36,161

    Re: The redirection thing doesn't work....

    please try the following method described in the link below

    http://forums.pcper.com/showthread.p...13&postcount=4

    this seemed to work for most ppl who are having this kind of trouble with logging in and out. if you are using amdmbforums or forums.amdmb.com to get here...then that could be why you are experiencing these kinds of problems. all the research i have done in log in/out issues always seem to point to some kind of cookie problem. give the method above a shot...and if you havent already, update all your favorites or what have you with forums.pcper.com and use that address to access the forums...

    this is of course assuming you dont use forums.pcper.com...
    hmm...

  3. #3
    Joined
    Jul 2003
    Location
    Victoria BC
    Age
    38
    Posts
    1,621

    Re: The redirection thing doesn't work....

    This problem was when using forums.pcper.com ....

    I have third party cookies blocked, could this be related to it?

  4. #4
    Joined
    Apr 2002
    Location
    Akron, Ohio
    Age
    46
    Posts
    36,161

    Re: The redirection thing doesn't work....

    Quote Originally Posted by ahmad2121
    This problem was when using forums.pcper.com ....

    I have third party cookies blocked, could this be related to it?
    thats possible, tho i dont know enough about cookies and all of that to be sure. try allowing 3rd party cookies and see if that clears things up for you.
    hmm...

  5. #5
    Joined
    Jul 2003
    Location
    Victoria BC
    Age
    38
    Posts
    1,621

    Re: The redirection thing doesn't work....

    will do. Thanks.

  6. #6
    Joined
    Jul 2003
    Location
    Victoria BC
    Age
    38
    Posts
    1,621

    Re: The redirection thing doesn't work....

    Well well well, what do you know. That was it Wise One. I tried everything I can to get myself logged out like before and I couldn't do it. Hah! You guys are using Third Party cookies. Maybe you should add this on to the list of possible fixes. Thanks!

  7. #7
    Joined
    Apr 2002
    Location
    Akron, Ohio
    Age
    46
    Posts
    36,161

    Re: The redirection thing doesn't work....

    Quote Originally Posted by ahmad2121
    Well well well, what do you know. That was it Wise One. I tried everything I can to get myself logged out like before and I couldn't do it. Hah! You guys are using Third Party cookies. Maybe you should add this on to the list of possible fixes. Thanks!
    glad you got it sorted out
    hmm...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •