Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Joined
    Jan 2002
    Posts
    298

    MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    I am trying to set up my Windows XP on my RAID 0 setup but in the XP setup it shows the RAID 0 as 2 drives instead of one. WTF??? What am I doing wrong here??

    And now when I set up windows on one of the partitions (just for the hell of it) it keeps asking me to insert the NVIDIA RAID DRIVER (SCSI). HELP!!!!!!
    Last edited by AMDFREAKY; 08-08-2004 at 06:47 PM.
    Intel Core2 Duo 6600
    Asus P5N32E-SLI
    Dual Western Digital Raptor's 74Gig 10,000 RPM 16Meg cache RAID0
    Dual 80 gig Seagate Barracuda's RAID0
    Nvidia/ASUS 8800GTX
    Samsung DDR2 Dual channel 2Gig
    WindowsXP Pro

  2. #2
    Joined
    Dec 2001
    Age
    71
    Posts
    64,554

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Were both drives connected when you created the array and installed the drivers?

  3. #3
    Joined
    Jan 2002
    Posts
    298

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    yup, otherwise the array couldnt be created. It's the damndest thing. Whatever I do I cannot get windows to see it as ONE drive.
    Intel Core2 Duo 6600
    Asus P5N32E-SLI
    Dual Western Digital Raptor's 74Gig 10,000 RPM 16Meg cache RAID0
    Dual 80 gig Seagate Barracuda's RAID0
    Nvidia/ASUS 8800GTX
    Samsung DDR2 Dual channel 2Gig
    WindowsXP Pro

  4. #4
    Joined
    Dec 2001
    Age
    71
    Posts
    64,554

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    I'll copy this thread to storage for more exposure.

  5. #5
    Joined
    Dec 2002
    Location
    Tulsa, Ok
    Posts
    13,940

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Have you seen this ?

  6. #6
    Joined
    Dec 2001
    Age
    71
    Posts
    64,554

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Shame on me

  7. #7
    Joined
    Mar 2003
    Posts
    138

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    i have the same problem on my soltek nforce3 250GB . i do all the steps in that link above but after pressing F6 and installing both nvidia raid and nvidia storage it goes on up to the part where it starts copying files onto drive and stops with the error can't find file nvraid.sys over and over again. maybe there is some kind of setting in the bios that we are missing or a bad floppy disk

  8. #8
    Joined
    Dec 2001
    Age
    71
    Posts
    64,554

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Hang in there folks. You should get more replies.

  9. #9
    Joined
    Aug 2004
    Posts
    10

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    I've had the same problem and still no solution. See the thread "SATA RAID install problems" on page 2 in this forum (sorry I don't know how to make a link).

    Carey

  10. #10
    Joined
    Aug 2004
    Posts
    10

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Finally sorted. The original disk with the drivers was corrupted. So was the one I borrowed from my friend who had the same board. So was the one onto which I copied the downloaded files. Finally, made one from the CD as instructed in the manual and even that gives an error occasionally, but did eventually work.

    Carey

  11. #11
    Joined
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    793

    Re: MSI K8N Neo Platinum windows RAID setup issue

    Also something to remember is to install the nV storage driver first and then the Raid driver. They all get it wrong, even mobo manuals

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •