Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 132
  1. #16
    Joined
    Jan 2001
    Location
    Auckland
    Age
    39
    Posts
    30,915

    Re: What firefox extensions do u use?

    is there supposed to be two abit links in the menu motherboards>intel motherboards> section? other than that its done well, no other part in it like that me thinks

  2. #17
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Lawrenceville, GA.
    Age
    52
    Posts
    18,135

    Re: What firefox extensions do u use?

    good catch.... should be:

    motherboards>intel motherboards>intel motherboards
    ...........................................................abit
    ...........................................................asus

    the first should be the root intel mb forums.. different layout than AMD boards. i'l fix it right up along with everything else i already fixed.. be done shortly


    T

  3. #18
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Lawrenceville, GA.
    Age
    52
    Posts
    18,135

    Re: What firefox extensions do u use?

    updated!

    Geoff/mods.. perhaps it would be polite to split this thread off from this topic.

  4. #19
    Joined
    Apr 2004
    Location
    Gainesville/Miami, Florida
    Age
    30
    Posts
    2,845

    Re: What firefox extensions do u use?

    Quote Originally Posted by Tigsman
    updated!

    Geoff/mods.. perhaps it would be polite to split this thread off from this topic.
    Tigs great job its moved to the proximity
    Thanks a Bunch

    Max O/C: Intel Core 2 Duo CPU: 3.6 Ghz/1.5875v//nVidia 7900GS XT GPU: 600/830

  5. #20
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Lawrenceville, GA.
    Age
    52
    Posts
    18,135

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    You're Welcome

  6. #21
    Joined
    Sep 2003
    Posts
    120

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    I have a bug for you.
    Running Firefox 1.0; drag and drop worked great; pcper shows on the bar; click it and the window that opens is BLACK with white/blue folder icons. If I click on said icons white text pops up showing the link name. Havent tested if the links work or not yet.
    Running WinXP Home SP2 w/all updates and Walnut as my theme for FireFox, AdBlock/Bandwith Tester/Translate and DOM Inspecter extensions. Oh, also Zone Alarm Pro if that helps.
    Is there a config file anywhere to change this or is it in about:config?
    Karmic Koala and Jaunty. Oh yeah, XP is still in there, gathering dust.

  7. #22
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Lawrenceville, GA.
    Age
    52
    Posts
    18,135

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    there is no config file, its all inclusive. i run many of your extensions mentioned. perhaps its the theme. ZA shouldnt have anything to do with this. this is a hard-coded link menu. its not dynamic at this point.

    if i may ask, what resolution are your running also?


    T

  8. #23
    Joined
    Sep 2003
    Posts
    120

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Yeah probably Walnut
    1152/864 32bit.
    Karmic Koala and Jaunty. Oh yeah, XP is still in there, gathering dust.

  9. #24
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Lawrenceville, GA.
    Age
    52
    Posts
    18,135

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    yup...its walnut alreighty.. i jst installed it and have same issue. Seems their theme hardcodes the background image and chokes on anything not default.. hence the need for specific support of this or that extension.

    But..i'll see what magic I can pull outta my butt to fix it.



    T

  10. #25
    Joined
    Sep 2003
    Posts
    120

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Thanks for the info i will keep an eye on this thread.

    :eye: lol
    Karmic Koala and Jaunty. Oh yeah, XP is still in there, gathering dust.

  11. #26
    Joined
    Oct 2004
    Location
    The Mansion
    Posts
    1,116

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    I drop and drag and get nothing.






    PQ5-EM/E7200 Intel/Bios .0204 9.5x 345mhz @3.3Ghz
    PC6400 Corsair 2GB, Stock HSF
    Cooler Master 201, Enermax 495AX-VE
    200GB Hitachi SATA, 120 GB WD
    BenQ DW1620 DVDr

  12. #27
    Joined
    Apr 2001
    Location
    Los Angeles
    Posts
    21,104

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Quote Originally Posted by Hefner
    I drop and drag and get nothing.
    Do you have Software Installation enabled? For Windows, Tools->Options->Web Features->Allow Web Sites to Install Software.

  13. #28
    Joined
    Jul 2001
    Location
    Reality: Playground for the unimaginative.
    Age
    43
    Posts
    3,896

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Now I can be even more non-productive. WTG Tigsman.

  14. #29
    Joined
    Apr 2001
    Location
    Los Angeles
    Posts
    21,104

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Quote Originally Posted by molestedbyasus
    Now I can be even more non-productive. WTG Tigsman.
    Maybe a link to the news entry page?

  15. #30
    Joined
    Aug 2001
    Posts
    1,840

    Re: Tigsman's Pcper Firefox Extension

    Quote Originally Posted by Senor Panadero
    Do you have Software Installation enabled? For Windows, Tools->Options->Web Features->Allow Web Sites to Install Software.
    same here. drag and drop the zip file it just opens the zip folder and shows me the contents, drag and drop the extrated folder and it just shows me the foler contents..

    Allow Web sites to install is checked....



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •