Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Indianapolis,In USA
    Age
    53
    Posts
    675

    Did we lose another member????


  2. #2
    Joined
    Oct 2001
    Posts
    5,923

    Re: Did we lose another member????

    SameOldFatMan - Nov. 24th

  3. #3
    Joined
    Jul 2003
    Location
    a happy place
    Posts
    653

    Re: Did we lose another member????

    Looks like he moved to overclockers.com...

  4. #4
    Joined
    Dec 2002
    Location
    Blaine, WA
    Age
    65
    Posts
    30,989

    Re: Did we lose another member????

    RIP SOFM, you'll be missed, oh mound of sound!!!
    Main Rig: EVGA 141-BL-E769-A1 LGA 1366 Intel X58 CLASSIFIED/WATERCOOLED ED. cooled by the Monster Water Cooling Setup
    HTPC One BIG Case Asus 8 CORE Monster
    ASUS: 5 * BIOSTAR: 1 * CHAINTECH: 1 * EVGA: 3 * GIGABYTE: 5 * SUPER MICRO: 1 *TYAN: 2
    180+ GHZ total power for PC Perspective Killer Frogs Rosetta @ Home Team as The Uncle B's!!




    Spoiler!

    I'm the Uncle your Aunt won't talk about. Go ahead and pull my finger!

  5. #5
    Joined
    Oct 2001
    Posts
    5,923

    Re: Did we lose another member????

    Just 2 members(SOFM and BigRed) leaving, adds up to 175k/day in points.


    I mis-calculated. Their(SOFM and BigRed) combined output per day is more like 535k(and rising).
    Last edited by scruff35; 11-29-2009 at 05:36 PM. Reason: Corrected info.

  6. #6
    Joined
    Jul 2003
    Location
    a happy place
    Posts
    653

    Re: Did we lose another member????

    Quote Originally Posted by scruff35 View Post
    Just 2 members(SOFM and BigRed) leaving, adds up to 175k/day in points.


    I mis-calculated. Their(SOFM and BigRed) combined output per day is more like 535k(and rising).
    Not to worry, its getting cooler here and I turned my Athlon MP 1800 back on! That should easily bring in... Oh... uh, nevermind.

  7. #7
    Joined
    Nov 2009
    Location
    Chicago Area
    Posts
    11

    Re: Did we lose another member????

    Just joined up... See if I can help... Need a new GPU though.

  8. #8
    Joined
    Jul 2003
    Location
    a happy place
    Posts
    653

    Re: Did we lose another member????

    Welcome aboard! Say, you wouldn't happen to be able to produce 535k credits a day would you? Just kidding!

  9. #9
    Joined
    Oct 2001
    Location
    Southern Ontario
    Age
    44
    Posts
    13,194

    Re: Did we lose another member????

    Yeah welcome aboard!

    Every little bit will help.

    So AI, why aren't those MPs running?

  10. #10
    Joined
    Nov 2001
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,977

    Re: Did we lose another member????

    Sad to hear another member left, but glad to see there is a new face! Welcome to the pond!

  11. #11
    Joined
    Jul 2003
    Location
    a happy place
    Posts
    653

    Re: Did we lose another member????

    Quote Originally Posted by Spankin Partier View Post
    So AI, why aren't those MPs running?
    Oh they're running, but the output is slightly less than 535,000 a day. Closer to 250. But the most important thing isn't the numbers. It's helping heat my home.

  12. #12
    Joined
    May 2002
    Location
    MT
    Posts
    3,237

    Re: Did we lose another member????

    Welcome to The Pond!

    Ah, the days when we all had these fancy space heaters . . . :sniff:
    ASUS A8N5X | Athlon 64 X2 4600+| Stock AMD heatsink and fan | 2x1G Corsair PC3500 | WD 250 Gig 7200/Maxtor 30 Gig 7200 | Sony DVDRW| NEC DVD/RW | eVGA 9600GTS | XPCBox w/Antec 500 TruPower PS | WinXP Pro SP3

    Every day Gregory Peccary would get into his little red Volkswagen and drive to the ugly side of town, where they keep the government buildings.

  13. #13
    Joined
    Oct 2001
    Location
    Toronto,Canada
    Age
    54
    Posts
    119

    Re: Did we lose another member????

    i am putting out 1200 a day right now.... hope it helps...

  14. #14
    Joined
    Nov 2001
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,977

    Re: Did we lose another member????

    every little bit does.

  15. #15
    Joined
    Jan 2004
    Location
    Croatia
    Age
    38
    Posts
    453

    Re: Did we lose another member????

    I've just come back too but have been having hardware/software problems, so I've stopped crunching just as I started again. However today I started again and hopefully everything is sorted out.
    AMD Athlon II x4 635 + nVidia GeForce 9600GT (5 threads total) all crunching SETI@home

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •