Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: Got Dust?

  1. #1
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Peoples Republic of Kalifornia
    Posts
    14,684

    Got Dust?

    Anyone else have a dusty PC right now? I've been lazy and havent cleaned mine out in around three months. Gonna clean it out tomorrow. My PC serves two extra unintended purposes. It not only cleans the air in my room but heats it about 10'f warmer than any room in the house.


  2. #2
    Joined
    Sep 2001
    Location
    Colorafornia, USSA
    Age
    47
    Posts
    13,825

    Re: Got Dust?

    That's after only 3 months?!?!?
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

    Edmund Burke

    RIP PCPER TLR
    7-14-19

  3. #3
    Joined
    Sep 2004
    Location
    Mt. Pleasant, MI
    Age
    33
    Posts
    17

    Re: Got Dust?

    My computers are so shitty I just keep the cases open.

    So I do collect dust.
    HI BYE

  4. #4
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Peoples Republic of Kalifornia
    Posts
    14,684

    Re: Got Dust?

    No filters. two 80mm front intakes. two 80mm side intakes. 80mm rear exhaust and 80mm top blowhole. the case sits 8" above the carpet. I think my down comforter has a lot to do with the dust. I also live by the beach, and there are also some wetlands behind my house here in Seal Beach, CA.

  5. #5
    Joined
    Jul 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    2,873

    Re: Got Dust?

    geez...i'd never get that in like years. you'll probably go through a dozen compressed gas cans

  6. #6
    Joined
    Oct 2004
    Posts
    60

    Re: Got Dust?

    well my case has alot more cfm thru it that yours and my rig never gets like that. and im in a dusty old unfinished basement. well and i couldnt let my rig go that long without a cleaning either, well probably because im always taking it apart to mod or upgrade it!

  7. #7
    Joined
    Mar 2004
    Location
    mtl,canada
    Age
    41
    Posts
    37,286

    Re: Got Dust?

    holy shit,in which desert do u habitat ureself m8??

  8. #8
    Joined
    Jul 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    2,873

    Re: Got Dust?

    lmao the one where aladdin lives in

  9. #9
    Joined
    Mar 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,889

    Re: Got Dust?

    wow.. thats a shitload of dust!

    mine gets pretty bad as well though, especially with a long haired dog around although not quite that bad just after 3 months.
    Abit NF7-S rev 2 - 1700+ tbred B @ 2.4 ghz - 512 mb OCZ PC3500EL - ATI 9800 Pro

    "see it, believe it, never stop working to make it happen"

    CLICK HERE

  10. #10
    Joined
    Jul 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    2,873

    Re: Got Dust?

    is that resting on bare floor? carpet? desk?

  11. #11
    Joined
    Sep 2004
    Location
    NE Ohio
    Age
    46
    Posts
    618

    Re: Got Dust?

    Wow that is a lot of dust for 3 months. I clean all mine evry six months or so, but that's about how often I use the vacum cleaner.

  12. #12
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Peoples Republic of Kalifornia
    Posts
    14,684

    Re: Got Dust?

    It sits on a box about 8" above the ground.



    All my fans are panaflo H1A's so they have pretty high output.

    Here it is clean:


  13. #13
    Joined
    Jul 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    2,873

    Re: Got Dust?

    what did you clean it with

  14. #14
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Peoples Republic of Kalifornia
    Posts
    14,684

    Re: Got Dust?

    Quote Originally Posted by overclocked.
    what did you clean it with

    My neighbors Craftsman air compressor and brush made of very very soft nylon hairs.

  15. #15
    Joined
    Jul 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    2,873

    Re: Got Dust?

    can i see the brush

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •