Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Joined
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,125

    Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    Decided to get myself a ssd drive and here is the result :


    *that is a quick run because for some reason a long run will crash !?



    I'm quite happy coming from a wd640 black for OS drive, and its quite faster! Install of win7 was faster then I've ever seen.
    So far I'm happy with the result and would recommend that ssd drive if you dont want to pay too much for a really nice one. (I paid 110$ CAD from ncix)
    Since my dfi p35 board bit the dust I got a cheap g31 board to get by until I upgrade the whole rig so this is from an ich7 controller
    Last edited by xiz0r; 11-20-2010 at 02:09 AM.

  2. #2
    Joined
    Nov 2010
    Posts
    4

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    I picked up two 64GB G2 SSD for $99 each at Microcenter.

    In RAID 0:


  3. #3
    Joined
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,125

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    ^^ nice speed there, I have toughs of getting a second one when I get a new mobo cpu ram trio to get similar speed

    I wonder just how much a single one would pick in performance from just a better controller then ich7 ? Probly not much they are rated at 250mbps read per the spec.

  4. #4
    Joined
    Nov 2010
    Posts
    4

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    Thanks, it is on ICH10 (X58 motherboard).

    I was pleasantly surprised at the speeds myself.

    I would like to pick up two more for a four disk RAID 0.

  5. #5
    Joined
    Nov 2002
    Location
    In bed with one of my avatar AMD girls :D
    Age
    39
    Posts
    8,876

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    Since when can SSDs do RAID correctly?

  6. #6
    Joined
    Nov 2010
    Posts
    4

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    @Poci,

    Not sure what 'correctly' is, but it appears to work.

  7. #7
    Joined
    Jan 2010
    Location
    Hamilton, On, Can
    Age
    37
    Posts
    827

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    Quote Originally Posted by Poci View Post
    Since when can SSDs do RAID correctly?
    just because trim passthrough doesnt work when in raid, doesnt mean they dont work correctly. lol
    ..::J.S.L::..


    Email: jsl@jslenterprises.net

  8. #8
    Joined
    Nov 2010
    Posts
    4

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    I added two more SSD to the array (total of four):


  9. #9
    Joined
    Mar 2002
    Location
    California
    Posts
    26,208

    Re: Kingston SsdNow 100v 64gb HD tach and HD tune screenshots

    ^^^ I'd be happy to get 2 of those suckers. MC here has been OOS all week.
    "The most dangerous myth is the demagoguery that business can be made to pay a larger share, thus relieving the individual. Politicians preaching this are either deliberately dishonest, or economically illiterate, and either one should scare us...
    Only people pay taxes, and people pay as consumers every tax that is assessed against a business."


    -The Gipper


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •