Page 7 of 14 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 91 to 105 of 199

Thread: Crysis 2

  1. #91
    Joined
    Jul 2002
    Posts
    5,438

    Re: Crysis 2

    I must be missing something. Those are pretty steep requirements for a game. I'm sure it'll be getting its due praise for pushing hardware.

    I'm sure it'll push my system to its limits and I'll be turning some stuff down to have decent framerates.



    Ring ring ring ring ring ring ring Banaaaaana phone




    Last edited by a cat : yesterday at 05-11-2004 at 11:09 AM

  2. #92
    Joined
    Feb 2005
    Location
    Broken Arrow, OK
    Age
    30
    Posts
    1,926

    Re: Crysis 2

    Well yeah. Start working on the shadows a bit and up the resolution on the textures and toss in a few things from Crysis that weren't taken to xbox and you've got a game that'll knock most systems down.
    My heatware

    All students need to check out www.dreamspark.com

    Proudly NOT a console or subscription/micropayment gamer.

  3. #93
    Joined
    Aug 2004
    Location
    CT
    Posts
    1,281

    Re: Crysis 2

    Looking forward to playing the demo tomorrow, I have a feeling download will be VERY slow.
    Main Rig |Lian Li PC-K58W| Antec 750W HCG-750 |Intel 2500k SB |Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3|Patriot 2x 4GB| 2x MSI 460 1gb Hawk in SLI |Seagate 250gb|Samsung 24" 2433BW|Logitech MOMO|
    PC 3 |Ultra Aluminus|Ultra 500PS|Intel E8400 3.0|Gigabyte GA-EP45-DS3L|OCZ 2x 2GB| VisionTek 4870 512mb |Seagate 250gb|Dell 20.1" 2007fpw|
    HTPC|Antec New Solution HTPC Case|AMD X2 4000+|Gigabyte GA-MA69GM-S2H|Corsair 2x 1GB|ATI 5450|BlueRay|Seagate 250gb|Samsung 40"|

  4. #94
    Joined
    Jan 2002
    Location
    Joliet, Illinois
    Age
    34
    Posts
    15,846

    Re: Crysis 2

    hey n00bs

    http://www.ea.com/crysis-2/1/demo

    i suggest the ea link, downloading at over 1MB/s
    Corsair 800D / Corsair TX750 PSU
    ASUS Sabertooth P67 / Win7 Pro
    Intel i7 2600k @ 4.4ghz (44 x 100) + Corsair H100
    Corsair Vengeance DDR3 1600 x 16GB
    2 x XFX R9 280x + 3 x Asus VS24AH-P 24" IPS 1920x1200
    Samsung 840 Evo 250GB OS + 2 x 1TB WD Caviar Black




    The member formerly known as SuBX3r0 HEAT

  5. #95
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Southern Tier of NY
    Age
    51
    Posts
    21,707

    Re: Crysis 2

    The 1.7 GB demo is also available on Steam.
    If you enjoy gaming click here to learn about the Fragging Frogs.



    [Proudly using only AMD desktop CPUs since 1996 and now also GPUs in 2014 - Thanks AMD!!]
    My Rigs - My Upgrade History - My Games

  6. #96
    Joined
    Jan 2002
    Location
    Joliet, Illinois
    Age
    34
    Posts
    15,846

    Re: Crysis 2

    steam must have added it in the time it took me to shower.
    Corsair 800D / Corsair TX750 PSU
    ASUS Sabertooth P67 / Win7 Pro
    Intel i7 2600k @ 4.4ghz (44 x 100) + Corsair H100
    Corsair Vengeance DDR3 1600 x 16GB
    2 x XFX R9 280x + 3 x Asus VS24AH-P 24" IPS 1920x1200
    Samsung 840 Evo 250GB OS + 2 x 1TB WD Caviar Black




    The member formerly known as SuBX3r0 HEAT

  7. #97
    Joined
    Aug 2004
    Location
    CT
    Posts
    1,281

    Re: Crysis 2

    Download ready to install when I get home.

    I read some horrible reviews so far

    - account creation issues (same as the nightmare I went thru in Crysis Warhead)
    - Auto Aim option <<<FAIL
    - Step backward in Graphics department

    Sounds like EA did it again.....
    Main Rig |Lian Li PC-K58W| Antec 750W HCG-750 |Intel 2500k SB |Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3|Patriot 2x 4GB| 2x MSI 460 1gb Hawk in SLI |Seagate 250gb|Samsung 24" 2433BW|Logitech MOMO|
    PC 3 |Ultra Aluminus|Ultra 500PS|Intel E8400 3.0|Gigabyte GA-EP45-DS3L|OCZ 2x 2GB| VisionTek 4870 512mb |Seagate 250gb|Dell 20.1" 2007fpw|
    HTPC|Antec New Solution HTPC Case|AMD X2 4000+|Gigabyte GA-MA69GM-S2H|Corsair 2x 1GB|ATI 5450|BlueRay|Seagate 250gb|Samsung 40"|

  8. #98
    Joined
    Feb 2005
    Location
    Broken Arrow, OK
    Age
    30
    Posts
    1,926

    Re: Crysis 2

    EA just published it, this is mostly Crytek.
    My heatware

    All students need to check out www.dreamspark.com

    Proudly NOT a console or subscription/micropayment gamer.

  9. #99
    Joined
    Jan 2010
    Location
    Hamilton, On, Can
    Age
    37
    Posts
    827

    Re: Crysis 2

    The account creation issue just forced me to uninstall the demo. There's no point having ~2gb(uncompressed) of junk on my pc.
    ..::J.S.L::..


    Email: jsl@jslenterprises.net

  10. #100
    Joined
    Aug 2004
    Location
    CT
    Posts
    1,281

    Re: Crysis 2

    Just spent an hour playing. Here is my initial review:

    Tons of Browser issues:
    No North American servers
    Filters not working right
    If server lists open slots....still full (great thx)
    9/10 servers full (even if listed as slots open)
    Did I say no North American servers? <<<for real? I get about 3, and then cant get in, full. Well perhaps don't give me Filter for "not listing full servers?"

    NO REFRESH IN BROWSER <<<<come on, REALLY?

    Just awful

    I wont get into disabling my Gampad so that it doesn't vibrate on my desk or fact that there is Auto Aim....

    So into the game...
    No clue what Gamer, Advanced or Hardcore is. None of them made a real difference (in frame rate or graphics). I realise Gamer is lowest, Advanced is med and Hardcore is High but WHY do they have to make it so difficult? Is this Starbucks of gaming with these names? Also why isn't there Graphics settings?

    Vsync on/off didn't have much effect on graphics of framerates as well.

    Graphics are poor (by crysis standards), on par with MW2 or something. Certainly no Crysis topper or "new standard in graphics". Just average.

    Blur is KILLING me right now, after about 5 min I got a headache. My eyes are actually hurting me right now. This Blur is just horrible.

    You know, I was thinking. MOH was a such a HUGE let down. Just trying to figure out if Crysis 2 tops that now.

    Map design is poor. It's just all over the place. Bunch of corners/nukes to hide in......levels/hallways everywhere. Just didn't feel like they took their time designing the maps? They are also small....just not a fan of neither of them.

    Crashsite = get to the site to find bunch of invisible dudes hiding around corners.

    PS. Surprisingly enough I had no problems creating a user. Of course it wouldn't let me use my current EA/Gamespy account so I just created new one, worked fine.

    Overall, I'm very disappointed. My biggest complaint is by far the blur...just horrible on my eyes. Headache material.
    Main Rig |Lian Li PC-K58W| Antec 750W HCG-750 |Intel 2500k SB |Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3|Patriot 2x 4GB| 2x MSI 460 1gb Hawk in SLI |Seagate 250gb|Samsung 24" 2433BW|Logitech MOMO|
    PC 3 |Ultra Aluminus|Ultra 500PS|Intel E8400 3.0|Gigabyte GA-EP45-DS3L|OCZ 2x 2GB| VisionTek 4870 512mb |Seagate 250gb|Dell 20.1" 2007fpw|
    HTPC|Antec New Solution HTPC Case|AMD X2 4000+|Gigabyte GA-MA69GM-S2H|Corsair 2x 1GB|ATI 5450|BlueRay|Seagate 250gb|Samsung 40"|

  11. #101
    Joined
    Mar 2003
    Location
    Central NJ
    Posts
    11,092

    Re: Crysis 2

    couldn't log in.. apparently it thinks my e-mail is being used already and I can't check it out because A) none of my "standard" logins work and B) their site is down


    yawn


    Trust me, I do science
    My Hardware, Past and Present

  12. #102
    Joined
    Aug 2004
    Location
    CT
    Posts
    1,281

    Re: Crysis 2

    Just use a fake email address, it doesnt matter...
    Main Rig |Lian Li PC-K58W| Antec 750W HCG-750 |Intel 2500k SB |Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3|Patriot 2x 4GB| 2x MSI 460 1gb Hawk in SLI |Seagate 250gb|Samsung 24" 2433BW|Logitech MOMO|
    PC 3 |Ultra Aluminus|Ultra 500PS|Intel E8400 3.0|Gigabyte GA-EP45-DS3L|OCZ 2x 2GB| VisionTek 4870 512mb |Seagate 250gb|Dell 20.1" 2007fpw|
    HTPC|Antec New Solution HTPC Case|AMD X2 4000+|Gigabyte GA-MA69GM-S2H|Corsair 2x 1GB|ATI 5450|BlueRay|Seagate 250gb|Samsung 40"|

  13. #103
    Joined
    Oct 2003
    Location
    Apex, NC
    Age
    37
    Posts
    1,175

    Re: Crysis 2

    can log into the mycrysis site, but can't log in to the game....not a good start.

  14. #104
    Joined
    Dec 2004
    Posts
    36

    Re: Crysis 2

    Just a little news for you folks. It has been confirmed that Crysis 2 will be shipping on the PC platform as a DX9 game. DX11 will be added in a patch at a later time. Seriously Crytek??? Its friggin 2011...at least give us DX10 graphics.

    Of course, I knew the demo was going to be horrible when my first experience with the game was "Press Start". >sigh<

  15. #105
    Joined
    Feb 2005
    Location
    Vegas
    Posts
    1,972

    Re: Crysis 2

    Quote Originally Posted by autobot View Post
    Of course, I knew the demo was going to be horrible when my first experience with the game was "Press Start". >sigh<
    "Press Start"? I hope you are kidding. Aww what a let down. Oh well I guess I just have to look forward to BF3 then.

    I probably wont be able to play the demo but it sounds like I am not missing much.

    BF3 Dino:
    i7 2600k, ASUS P8Z68-V Pro, 8GB Corsair, X-25M 120GB, WD 300GB Raptor, 2xEVGA GTX570HD 2.5GB, X-fi Titanium, Antec 1200W.
    Monster: i7 930, MSI X58 Platinum, 9GB Corsair, WD 74GB Raptor, WD 2TB, Palit GTX460 1GB, PCP&C 750W.
    Beast: AMD4400+, Asus A8N-SLI Deluxe, 2GB Corsair, 2x 1TB WD Green Raid0, 2TB WD Green, KFA2 9600GT, Dynex 500W.
    Relic: Intel P4 3.2GHz, Asus P4SD-LA, 1.5 GB PC2700, 160GB WD, 120GB Maxtor, ATI 9600Pro, Dynex 500W.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •