Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Joined
    Mar 2002
    Location
    Tampa, FL
    Age
    50
    Posts
    2,460

    Question sound in KMplayer and QuickTime

    Just downloaded a MOV file and it plays fine with sound in QT, but no sound in KMplayer. Why is that? Thank you.
    Skaarj-laptop:Asus G750JW-NH71,Win8.1,Corei7-4700HQ,12GB DDR3 RAM,Nvidia GTX 765M 2GB,Realtek HD,TSST CDDVDW SN-208DN,WDC 750GB HD...
    SkaarjMasterDuo:WinXPSP3, Core2Duo E8600(Gigabyte GA-EP45-UD3P),Noctua NH-C12P,4GB Corsair XMS2 TWIN2X4096-8500C5 RAM,Nvidia EVGA GTX-280 1GB,SB Audigy2 6.1,Klipsch 5.1 sats,Dayton sub,Pioneer VSX-819H-K rec,,Enermax 850W PSU,Lian-Li PC-71B full tower,Pioneer DVR-216D,BenQ DW1655,Asus E818A3T,2-1TB WD HDs.....
    Dragonslayer (at Mom's house now): WinXPSP3, P4 3.2GHz(Asus P4P800-Deluxe),Thermalright SLK-947U,3GB Corsair XMS PC3200 RAM,ATI Radeon 9800Pro 256MB,VGA Silencer,SB Audigy2 5.1,Seasonic 500W PSU,Silverstone FT01-B mid tower,LG DVD burner,Asus E616P3..
    Dragon1: Win98SE, AthlonXP 1900+(Soyo SY-K7V Dragon+),Thermalright AX-7, 512MB Crucial 2.5 DDR PC2100 SDRAM MSI GeF4Ti4400,SB AudigyGamer,Enermax 431W PSU...

  2. #2
    Joined
    Jul 2004
    Location
    NYC
    Age
    48
    Posts
    9,736

    Re: sound in KMplayer and QuickTime

    creative drivers? had an issue like that. You have to switch the controls in creative panel
    If you enjoy gaming click here to learn about the Fragging Frogs.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •