Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Joined
    Jan 2013
    Posts
    1

    Complicated RAM/Graphics Card Issue

    Im using a GeForce 8100 Micro ATX AMD Motherboard and I just upgraded my graphics card to a GeForce GTX 560.

    After installing it I get a blue screen error that reads "The bios in this system is not fully ACPI compliant"

    I tried booting from a CD and running system repair but I would still get the blue screen right away. That leads me to believe that it's a motherboard or bios problem. (maybe that's redundant because of the blue screen... but whatever lol)

    After some googling I realized it could be a RAM issue, so I removed one of my RAM modules. (I have 2x2 gigs) It then booted up and ran fine. I installed the drivers at this time to see if that was the issue.

    After I put the second module back in I got the same exact problem, so this time I removed both so I could test the other one alone. That also worked fine.

    I'm really at a loss here. I don't know what else to do.

    I can get the specific blue screen 'codes' if necessary, but right now I am letting my brother use his computer with the half-RAM lol

    PS- if someone actually manages to solve this for me I will paypal you 15 dollars. no Joke

  2. #2
    Joined
    Feb 2003
    Posts
    8,679

    Re: Complicated RAM/Graphics Card Issue

    you can test the memory with....

    http://www.memtest.org/

    give us a itemized list of your hardware. make, model, etc.

    is this a home build or retail rig?


    ud

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •