Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Joined
    Nov 2002
    Location
    In bed with one of my avatar AMD girls :D
    Age
    39
    Posts
    8,876

    [RESOLVED]Bad card or drivers?

    Source
    Windows

    Summary
    Video hardware error

    Date
    ‎4/‎13/‎2013 8:39 AM

    Status
    Not reported

    Description
    A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

    Problem signature
    Problem Event Name: LiveKernelEvent
    OS Version: 6.2.9200.2.0.0.256.72
    Locale ID: 1033

    Files that help describe the problem
    WD-20130413-0839.dmp
    sysdata.xml
    WERInternalMetadata.xml

    Extra information about the problem
    BCCode: 141
    BCP1: FFFFFA801F03F4D0
    BCP2: FFFFF88005F338A4
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000001F28
    OS Version: 6_2_9200
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1



    Happened while browsing not even gaming.

    Running Windows 8 now, with Cat 13.3s betas. You think its drivers or bad card and time for RMA?
    Last edited by Poci; 05-03-2013 at 08:19 PM.

  2. #2
    Joined
    Feb 2004
    Location
    Janesville, Wi
    Posts
    6,447

    Re: Bad card or drivers?

    Does the same and/or similar error happen in Win 7 ?


  3. #3
    Joined
    Nov 2002
    Location
    In bed with one of my avatar AMD girls :D
    Age
    39
    Posts
    8,876

    Re: Bad card or drivers?

    Quote Originally Posted by mmettin View Post
    Does the same and/or similar error happen in Win 7 ?
    Yup, I was using Win 8 for 2 days till I got tired of its n00bness. Back on win 7 now and crashed yesterday with same 1033 code.

  4. #4
    Joined
    May 2000
    Location
    Florence, KY, USA
    Age
    37
    Posts
    5,143

    Re: Bad card or drivers?

    I'm honestly not sure what it could be, but a quick answer might be found from just using older driver versions or different version to see if the same or similar error keeps occurring.
    Ryan Shrout
    Owner, PC Perspective
    rshrout -at- pcper -dot- com
    --= Follow me on Twitter =--


  5. #5
    Joined
    Nov 2002
    Location
    In bed with one of my avatar AMD girls :D
    Age
    39
    Posts
    8,876

    Re: Bad card or drivers?

    Tried WHQL cat 13.1 as well Ryan, still got a crash, thing is this is totally random.

    Im trying to recreate the problem, Im starting to suspect maybe a software conflict with a running background app, I also suspect PSU, with an old 5970 I had I was using a 6 to 8 pin power adapter for it since this PSU is only 6 pins even though it has the wattage and amps, I suspect maybe a minor degradation on the 12v line module due to the face that its not meant for 8pin and 6 pin deleivers 75W, maybe it strained it too much over time. Will keep you guys updated.

  6. #6
    Joined
    Nov 2002
    Location
    In bed with one of my avatar AMD girls :D
    Age
    39
    Posts
    8,876

    [Resolved]Re: Bad card or drivers?

    Was pagefile issue..... consider resolved

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •