Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Cold Lake, Alberta, Canada
    Posts
    785

    Folding using command line

    I tried the command line version. It went out and downloaded the WU and then started crunching. How are you supposed to tell it who you are? Who your team is? etc etc?

    confused in Alberta

  2. #2
    Joined
    Jan 2001
    Age
    37
    Posts
    7,988
    You have to open up the "client" icon with notepad and change the user ID to what ever name you want and change the team to 734. Make sure you do this beforethe unit completes or it will go to anonamous like my first did.


  3. #3
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Cold Lake, Alberta, Canada
    Posts
    785
    Thanks JD.
    Is there any speed improvement with the command line version over the graphical interface version?

  4. #4
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Cold Lake, Alberta, Canada
    Posts
    785
    Note pad won't open it (says it's too large) and when I allow word pad to open it I get giberish. Any ideas?

  5. #5
    Joined
    May 2000
    Location
    Paris, France
    Posts
    5,298
    I started the CLP on a wu that was partly crunched with the windows client, so didn't have to change anything.
    In Win2K, you can change priority in task sheduler on Core_65.exe (the crunching part).

    In linux, the client asked me kindly my name and team #. I could improve some performance running the command "nice -n ./LinuxFAHR9.exe" (forces priority, the # goes from -20 to +20, the lower the more it gets priority).

  6. #6
    Joined
    May 2000
    Location
    Paris, France
    Posts
    5,298
    The file to modify is client.cfg


    Here is mine

    [settings]
    username=OldFrog
    team=734
    asknet=yes
    userid=592442D25600597E

    [http]
    active=no
    DON't MODIFY your userid

  7. #7
    Joined
    Aug 2001
    Posts
    2,049
    You can go that route or do as I have
    for the last month and simply run the
    newest version (still in beta state)
    but it runs fine with no problems.
    Version 2.17 console asks for your
    name and team # when first started
    and it runs equally stable to v2.15 .
    They are supposed to release this as
    the basic version in January so it has
    been tested fairly extensively.

    What Old Frog said.....do not change userID.
    That is given to the computer, not the user.
    Enjoy!

  8. #8
    Joined
    Mar 2001
    Location
    Cold Lake, Alberta, Canada
    Posts
    785
    Where do I find the beta version 2.17?
    I didn't see it on the official web site.

    regards,
    SG

  9. #9
    Joined
    Jan 2001
    Age
    37
    Posts
    7,988
    Originally posted by jaydee116
    You have to open up the "client" icon with notepad and change the user ID to what ever name you want and change the team to 734. Make sure you do this beforethe unit completes or it will go to anonamous like my first did.

    Like Old Frog said DON"T modify the user ID. I ment user. Not sure why notepad won't open it as mine opens fine. PM tazfan as he know where 2.17 is.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •